Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie betekent in het Engels Search Engine Optimalisation, afgekort SEO. Kort gezegd: Technische website optimalisatie en content verbeteren om hoger te kunnen scoren in de zoekresultaten van zoekmachines als Google.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Google stelt een aantal eisen, voordat de zoekmachine resultaten toont. Die eisen zijn er, omdat Google de internetgebruiker graag betrouwbare content toont als antwoord op de zoekopdracht.

Zoekmachine optimalisatie en SEO

Met zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat uw website hoger scoort in Google. Wij passen uw website en content aan, zodat deze optimaal aan de technische eisen voldoen.

Gratis méér bezoekers en omzet zonder te adverteren!

“Gratis meer bezoekers!” Het klinkt onwaarschijnlijk, maar toch is het echt waar! Met zoekmachine optimalisatie en een goede marketingmix van content marketing, email marketing en social media marketing kan het zelfs zonder advertenties!

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Google bekijkt het internet door de ogen van internetgebruikers. Zij zijn op zoek naar iets en willen de zoekvraag beantwoord zien in betrouwbare content.

Zoekmachine optimalisatie met betrouwbare content

Relevante content zoals goede webteksten en nieuwsartikelen vormen de basis, maar ook foto’s, video’s en documenten worden gewaardeerd door zoekmachines als Google.

Regels en voorwaarden.

Een website en content optimaliseren om betere zoekresultaten te verkrijgen gebeurt op vijf onderdelen:

  • Optimalisatie van structuur, content en techniek
  • Linkbuilding: een web aan interne links en het verkrijgen van externe backlinks
  • Metabeschrijvingen
  • Zoekwoordenonderzoek + analyse
  • Content marketing

SEO en internet marketing

SEO en zoekmachine optimalisatie in combinatie met internet marketing is als een goed huwelijk. Naast content marketing is het belangrijk om ook actuele content te realiseren voor uw email marketing activiteiten en social media.

Zoekmachine optimalisatie meer bezoekers

Zoekmachine optimalisatie is een langzaam proces. Het is een illusie ervan uit te gaan dat een geoptimaliseerde website direct hoog scoort. Het is een langdurige investering met een mooi resultaat.

Optimalisatie door Contenticom

Goede geoptimaliseerde content en een actuele website! Wij optimaliseren uw website naar hogere resultaten. U krijgt meer bezoekers en ziet uw omzet stijgen.

Wilt u méér bezoekers door een hogere score in Google?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie!

Contact knop