Website optimalisatie

Website optimalisatie is vrijwel hetzelfde als zoekmachine optimalisatie. Een website optimaliseren wij standaard, zodat uw website hoger scoort in de zoekresultaten van zoekmachines.

Waarom website optimalisatie?

Website optimalisatie is essentieel als u méér bezoekers en omzet wilt realiseren. Wij zorgen ervoor dat uw website voldoet aan de eisen van Google.

Website optimalisatie

Google wil u als internetgebruiker betrouwbare content tonen als antwoord op uw zoekopdracht. Onze website optimalisatie past uw website en content aan volgens de technische eisen.

Méér internetverkeer en omzet zonder advertentiekosten!

Het klinkt u onwaarschijnlijk in de oren, maar toch is het mogelijk. Met website optimalisatie en een marketingmix van content marketing, email marketing en social media marketing is het mogelijk, zelfs zonder advertenties!

Zo werkt website optimalisatie?

Google bekijkt uw website door de ogen van internetgebruikers. Zij zien hun vraag en zoekopdracht graag beantwoord in betrouwbare content.

Website optimalisatie door de ogen van Google

Betrouwbare content, zoals goed geschreven webteksten en actuele artikelen in een blog, vormen de basis. Ook foto’s, video’s en pdf-documenten worden gewaardeerd door Google.

Dit is website optimalisatie

Website optimalisatie vindt hoofdzakelijk plaats op vier belangrijke onderdelen:

  • Het toepassen van zoekwoorden in content, url’s en verbetering van structuur en techniek.
  • Linkbuilding binnen de website: interne links voor een betere linkstructuur.
  • Metadescription: een korte beschrijving van de webpagina.
  • Zoekwoordenonderzoek + analyse.

Het verkrijgen van backlinks is ook een manier om meer waarde te verkrijgen op het internet. Backlinks zijn links van andere websites naar uw website.

Website optimalisatie is essentieel

Website optimalisatie is met internet marketing onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een goede marketingmix is actuele content maken voor uw website, email marketing activiteiten en social media.

Website optimalisatie voor meer omzet

Een hoge score in Google verkrijgen is een langzaam proces. Een geoptimaliseerde website scoort niet meteen hoog in de zoekmachine. Het is een langdurige investering in content met uiteindelijk een mooi resultaat: méér bezoekers en omzet!

Website optimalisatie door Contenticom

Het beheer van uw geoptimaliseerde website kunt u ook uitbesteden aan Contenticom. Zo weet u zeker dat uw website altijd actueel is en hoog blijft scoren in Google. Zo krijgt en behoudt u meer bezoekers en stijgt uw omzet.

Met website optimalisatie méér bezoekers en omzet?

Vraag een vrijblijvende naar meer informatie of vraag een offerte aan.

Contact knop