Hoger in Google

Wilt u ook hoger in Google? Het is een veel gekoesterde wens van ondernemers, omdat dit dé manier is om gratis veel bezoekers naar je website te halen.

Betalen of gratis?

 • Hoger in Google

 • Hoe vaak gebruikt u Google op een dag? Juist, omdat het een betrouwbare informatiebron is. Elke ondernemer wil graag deel uit maken van die betrouwbare zoekresultaten en Google verbetert continu die betrouwbaarheid.

  Hoger in Google? Doe de gratis* SEO check!

  Waar voorheen alleen back links voldoende waren, is een slimme content marketing strategie nu dé methode om door Google hoog gewaardeerd te worden.

Veel bedrijven betalen om hoger in te komen. Het is slechts een tijdelijke toppositie door middel van een Adwordscampagne. Op de lange termijn is het duur en het is geen permanente positie. Met een slimme SEO strategie lukt het wel om gratis hoger in Google te komen.

De voordelen

Hoger in Google komen, zonder de dure tarieven van een Adwordscampagne? Het lijkt onmogelijk, maar door het slim en breed aan te pakken lukt het gegarandeerd! Bekijk de voordelen:

 1. Gratis positie(s) hoog in Google
 2. Gratis méér bezoekers naar uw website
 3. Géén terugkerende advertentiekosten
 4. U bouwt aan een stevig netwerk voor uw website
 5. Een waardevolle, sterke website voor de toekomst
 6. Hoger in Google betekent een betrouwbaar imago
 7. Bezoekers komen vanzelf

Hoe werkt Google?

Een vindbare website laten maken kost tijd en vraagt veel geduld. Als de website er eenmaal is, wordt de website door Google (opnieuw) geïndexeerd. U krijgt een positie toegewezen op basis van de Page Authority (PA).

Wat is Page Authority (PA)?

Dat is een score waarmee Google uw website een positie toewijst in de zoekmachine. Voorheen werd die positie toegewezen o.b.v. Page Rank (PR) dat voornamelijk alleen gebaseerd was op backlinks. Tegenwoordig wil Google betrouwbare resultaten tonen door te beoordelen op gelinkte en door gebruikers gedeelde content. Kort gezegd kijkt Google naar links die gerelateerd zijn aan webteksten en artikelen op uw website.

Hoe bepaalt Google de PA-score?

De PA-score wordt gebaseerd op een netwerk van content gerelateerde artikelen, video’s, links, likes en reviews die weer vanaf andere PA-websites verwijzen naar uw website. Links blijven belangrijk, maar dan wel logische links.

Wilt u ook weten of uw website hoger in Google beter scoort?

Doe de GRATIS* SEO CHECK t.w.v. €99,-

Contact opnemen

* Gratis bij een nieuwe (mini)website!