Tekstschrijver gezocht?

Een tekstschrijver gezocht voor uw content? U bent vrij verder te zoeken, maar maak eerst even kennis met Tjeerd van den Elsen, eigenaar van Contenticom en de tekstschrijver achter de website tekstschrijvergezocht.net.

Een tekstschrijver gezocht voor…?

Contenticom schrijft, corrigeert, en herschrijft al meer dan vijf jaar de meest uiteenlopende teksten. Tjeerd houdt zich voornamelijk bezig met onderstaande zaken:

Tekstschrijver gezocht… gevonden!

U heeft een tekstschrijver gezocht én gevonden. Veel ondernemers gingen u voor en lieten Tjeerd van den Elsen hun content verzorgen en optimaliseren.

Tekstschrijver Tjeerd van den Elsen

Tjeerd van den Elsen is tekstschrijver, eigenaar van Contenticom en heeft meer dan 10 jaar ervaring als leraar basisonderwijs. In 2008 startte hij het bedrijf Stem en Tekst dat in 2013 is omgedoopt tot Contenticom.

Tekstschrijver gezocht? Tjeerd van den Elsen! | Contenticom

Tjeerd is een creatieve tekstschrijver, beheerst de Nederlandse taal en spreekt de talen Engels, Duits en Italiaans.

De website Tekstschrijvergezocht.net

Contenticom beheert een aantal websites, waaronder de tekstschrijvergezocht.net. Met deze website wil Contenticom nog meer ondernemers tevreden stellen, omdat de teksten die wij schrijven u meer bezoekers en omzet bezorgen.

Ons geheim…

Ons geheim delen wij met u. De website van “Tekstschrijver Gezocht” is een actueel voorbeeld van website optimalisatie. Door de zoekwoorden ook in de url voor te laten komen is het mogelijk om op pagina 1 van Google’s zoekresultaten terecht te komen. Een klassiek voorbeeld van website optimalisatie.

Meer dan tekst…

U heeft een tekstschrijver gezocht, omdat u meer uit uw teksten wilt halen. Als Tjeerd uw content aanpakt, houdt hij rekening met de volgende aspecten:

  • Scanbare content met een aantrekkelijke opmaak
  • Zoekmachine vriendelijke content: webteksten en artikelen met zoekwoorden
  • Betrouwbare content in combinatie met relevante informatie.
  • Commerciële teksten met overtuigingskracht
  • Call-to-action

Een specifieke tekstschrijver gezocht?

Heeft u een tekstschrijver gezocht voor specifieke teksten zoals juridische teksten, rapporten of jaarverslagen? In ons netwerk kunnen wij uw tekstschrijver vinden die u zoekt!

Een tekstschrijver gezocht die u méér bezoekers omzet bezorgt?

Vraag zonder verplichtingen naar de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie!

Contact knop