Persbericht voorbeeld

Een persbericht voorbeeld laten wij u zien, om aan te tonen dat onze persberichten opvallen! Een goed geschreven persbericht kan voor extra gratis publiciteit zorgen!

Gratis reclame maken

Met een persbericht kunt u flink wat gratis reclame krijgen als er volgens het persbericht voorbeeld een mate van unicum in zit. Gratis reclame maken met een persbericht is de beste manier om onder de aandacht te komen.

Uniek persbericht voorbeeld

Wij hebben twee uitzonderlijke persberichten voor u geselecteerd. Elk persbericht heeft een bepaalde urgentie en nieuwswaarde, zodat het opgepikt werd door de pers. Ondanks de ‘negatieve publiciteit’ was dit het best bezochte festival tot nu toe.

Persbericht voorbeeld 1:

Crossfestival Doll Weekend zocht een manier om de publiciteit te halen. Een goed doordacht plan zorgde ervoor dat de urgentie zo hoog was dat het opgenomen werd door landelijke en regionale media.

Button persbericht voorbeeld

Bovenstaand persbericht werd door diverse landelijke en regionale media opgepakt:

Persbericht voorbeeld 2:

Basisschool de Sporckt laat regelmatig een persbericht schrijven om via lokale media te laten zien dat zij educatief verantwoorde activiteiten organiseren.

Button persbericht De Sporckt

Bovenstaand persbericht werd door diverse lokale media opgepakt:

Val op

Heeft u een leuke actie of uniek nieuws? Laat uw persbericht schrijven door tekstschrijver Tjeerd van den Elsen van Contenticom en Tekstschrijvergezocht.net. U genereert nieuws met unieke content en een hoge attentiewaarde. Een persbericht dat de aandacht verdient!

Snel nieuws

Een persbericht schrijven lijkt eenvoudiger dan het is. Journalisten selecteren snel, daarom is het belangrijk dat uw persbericht goed leesbaar is en het nieuws opvalt. Lees op de pagina persbericht schrijven waar een persbericht aan moet voldoen.

Persbericht schrijven voorbeeld

Een standaard persbericht als voorbeeld is er niet, maar wij hopen dat uw wel een beeld heeft van de voorwaarden waar een persbericht aan moet voldoen. Alleen als u aan die voorwaarden voldoet vergroot de kans dat uw nieuws wordt overgenomen.

Overweegt u een persbericht te laten schrijven?

Neem vrijblijvend contact op voor vragen en meer informatie!

Contact knop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − zes =