Nieuwsbrief maken

Een nieuwsbrief maken en versturen voor meer online inkomsten. Het is dé manier om bestaande klanten opnieuw te bereiken. Het vertrouwen is er al, want de meeste nieuwsbriefabonnees hebben al eens een dienst of product bij u afgenomen.

Meer omzet met bestaande klanten

Als aanvulling op uw content marketing is een nieuwsbrief maken een bijzonder efficiënte  manier voor nog hogere omzetcijfers.

Nieuwsbrief maken voor terugkerende bezoekers

Verstevig uw internet marketing strategie met behulp van email marketing: Klanten en bezoekers die vertrouwd zijn met uw bedrijf bezoeken uw website vaker als zij geïnteresseerd zijn in aanbiedingen, voordeel en zinvolle informatie.

Hogere bezoekersaantallen en méér omzet op basis van herkenbaarheid en vertrouwen.

Bezoekers zijn bij u eerder geneigd tot nog een aankoop, omdat zij u al (her)kennen en uw bedrijf en producten vertrouwen.

Een slimme marketingmix

Een nieuwsbrief maken en versturen kost minder tijd dan u denkt. Regelmatig een artikel schrijven doet u al. Waarom stuurt u die artikelen niet rechtstreeks naar uw opgebouwde klantrelaties?

Nieuwsbrief maken en versturen

Email marketing is een zeer efficiënte manier om met weinig moeite uw omzet te verhogen. Combineer uw internet marketing activiteiten in een ideale mix van content marketing, email marketing en social media marketing.

Tips nieuwsbrief maken

Hoe krijgt u meer bezoekers en hogere omzetzijfers? Hieronder een aantal belangrijke tips als u van plan bent regelmatig een nieuwsbrief te versturen.

Een nieuwsbrief maken met overtuigingskracht:

  • Zorg voor een uitnodigende titel (onderwerp van de email)
  • Varieer in aanbiedingen
  • Schrijf korte berichten en link een “lees meer…” naar de site
  • Voorkom spelfouten
  • Gebruik korte en eenvoudige zinnen
  • Geen afkortingen
  • Kies een call-to-action (Wat wilt u dat de klant doet?)
  • Schrijf een P.S. in je nieuwsbrief
  • Stuur uw nieuwsbrief voor 10 uur ’s ochtends
  • Verstuur uw e-mail niet op dinsdag en woensdag, wel op zondag!

Contente klanten keren terug!

Klanttevredenheid staat centraal in informatievoorziening via content, dus ook bij een nieuwsbrief. Regelmatig een nieuwsbrief maken met een aantrekkelijk aanbod en zinvolle informatie loont.

Nieuwsbrief maken méér omzet

Zorg voor tevreden klanten, want zo bent u ook content. Met méér bekend internetverkeer via een nieuwsbrief realiseert u méér verkopen. Een actuele website in combinatie met een nieuwsbrief werkt!

Nieuwsbrief laten maken door ons?

Ziet u contentbeheer en regelmatig een nieuwsbrief maken als een extra belasting van uw tijd? Wij zijn professionals in beheer van content en email marketing.

Wilt u méér internetverkeer en omzet via email?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie!

Contact knop