Artikel schrijven

Artikel schrijven is binnen content marketing fase twee in website optimalisatie. Voor een zoekmachine vriendelijke website zijn webteksten het fundament van uw website als het gaat om vindbaar zijn door actuele content.

Waarom regelmatig een artikel schrijven?

De internetgebruiker hunkert dagelijks naar nieuwe zinvolle informatie, aanbiedingen en actuele ontwikkelingen. Vindbaar blijven in zoekmachines als Google vereist dus een actuele website.Artikel schrijven

Webteksten schrijven is de basis, regelmatig een artikel schrijven in een nieuwsbrief of op uw website zorgt ervoor dat bezoekers (lees ook: Google!) vaker naar uw website terugkeren.

Méér verkeer en omzet door actuele webcontent!

Een zoekmachine als Google is één van uw bezoekers en wil graag actuele, betrouwbare en relevante informatie onder ogen krijgen.

Hoger scoren door actuele artikelen.

Is nieuwe informatie, aanbieding en interessante nieuwtjes zinvol? U wordt beloond met een waardering van bezoekers én zoekmachines als Google.

artikel schrijven

Bezoekers keren namelijk vaker terug naar uw website voor een aankoop en Google waardeert u met hogere zoekresultaten en een grotere vindbaarheid op verwante zoektermen. Zoekmachine optimalisatie gebeurt dus feitelijk door uw bezoekers.

Waarom artikel schrijven?

Zelf wekelijks of dagelijks een artikel schrijven houdt uw website actueel. Een artikel schrijven wij volgens een aantal gouden regels die voor ons vanzelfsprekend zijn.

Artikel schrijven met de 8 gouden regels!

  • Een pakkende titel die prikkelt tot verder lezen.
  • Werk met kopjes, quotes, alinea’s en opsommingen voor een scanbaar artikel.
  • Spreek de taal van de lezer.
  • Wees betrouwbaar.
  • Verwerk zoekwoorden (SEO).
  • Interne links naar webteksten en artikelen.
  • Creëer gevoel van herkenning, behoefte en emotie.
  • Maak een actietekst: Call-to-action.

Uw beloning!

Uw beloning is betere zoekresultaten! Langzaam ziet u een stijgend aantal bezoekers en merkt u zelfs dat u op meer zoekwoorden beter en vaker gevonden wordt.

Artikel schrijven voor meer omzet

Regelmatig een artikel schrijven is een weg van geduld dat goed beloond wordt. Méér internetverkeer en méér verkopen. Dit lukt als u volhoudt uw website wekelijks, liefst dagelijks, actueel te houden voor bezoekers.

Artikelbeheer door Contenticom

Ziet u contentbeheer en artikel schrijven zelf niet zitten? Veel ondernemers besteden het uit aan ons. Wij zijn professionals in het beheer van webcontent en Content Marketing.

Wilt u ook méér bezoekers en omzet?

Vraag direct gratis een offerte aan of neem zonder verplichtingen contact op voor meer informatie!

Contact knop